Diyet & BeslenmeEğitimGüzellik & MakyajKültür & SanatMagazinManşetModaMüzikSağlıkTeknoloji

Rüya Gibi Koleksiyon: Dream

Rüya Gibi Koleksiyon: Dream

Rüya Gibi Koleksiyon: Dream

Dream koleksiyonuyla güzelliği konforlu bir deneyime dönüştüren Victoria’s Secret, her kadının zamansız cazibesinin yanı sıra koleksiyon ile romantizmi de vurguluyor. Fotoğrafçı Angelo Pennetta objektifinden ve stylist Emmanuelle Alt eşsiz kombinleri ile İngiltere’deki tarihi ve görkemli Longleat House’daki çekimler romantizmin ve konforun mükemmel uyumunu gözler önüne seriyor.

Victoria’s Secret’ın en romantik ve en sevilen konforlu koleksiyonları olan Dream Angels® ve Love Cloud™‘u bir araya getirerek rüyalarınızın da ötesinde bir koleksiyonla sizleri buluşturuyor. Dream koleksiyonu, Victoria’s Secret’ın şimdiye kadarki en yumuşak ve konforlu danteli ForeverStretch Lace™ ve yenilemiş Marshmallow Memory Foam sütyen dolgusu sayesinde rüyalarınızdaki uyumu yakalamanızı sağlıyor.  Sütyenler, külotlar, büstiyerler, slipler, babydoll ve body suit’ler ve daha fazlasının sizi beklediği Dream koleksiyonunda bedenler ise XS-XL arasında değişiyor.

Dream koleksiyonu kampanyasında ve bu sonbaharda prömiyeri yapılacak olan Victoria’s Secret Fashion Show’da yer alacak olan Behati Prinsloo, “Dream koleksiyonu hem güzel hem de konforlu hissetmenin anahtarını bizlere sunuyor ve benim için rahat olmaktan daha seksi bir şey yok. Victoria’s Secret ile yeniden bir araya gelmek son derece keyifli ve tekrar bu ailenin bir parçası olduğum için de çok heyecanlıyım.” diyerek koleksiyon hakkında duygularını dile getirdi.

Victoria’s Secret & Co. Tasarım Şefi ve Kreatif Sorumlusu Janie Schaffer ise koleksiyon için “Müşterilerimizin günlük konfor arayışını duyuyoruz ve ihtiyaçlarına yenilenen Dream koleksiyonumuz ile cevap vermek istedik. Yeni teknolojimiz sayesinde sonsuz rahatlığa sahip tasarımlarımızı Dream koleksiyonumuz ile sunmaktan heyecan duyuyoruz. Yepyeni bir çekicilik ve rahatlık sunduğumuzbu koleksiyonu

İlgili Haberler