SON DAKİKA

EğitimMagazin

Sertaç Kantarcı; “Atlara Binmek Nefes Almak Gibi – İşte Benim Gerçek Sevdam”

Spor geçmişi oldukça zengin olan iş insanı Sertaç Kantarcı binicilik sporuna oldukça meraklı…

Birçok sporla ilgilendiğini ve biniciliğe daha fazla zaman ayırmayı planladığını ifade eden; Gazeteci Sertaç Kantarcı, medya kariyerinin ötesinde sanat koleksiyonerliği, adrenalin sporları ve felsefe alanında da kendini geliştirmiş bir isim.

Fırsat buldukça Hara Binicilik Merkezi’nde ata binen Kantarcı, bu sporu herkese tavsiye ediyor.

Macera dolu binicilik kariyerinde Ankara’dan Bolu’ya, Antalya’dan da Ankara’ya ata binerek gelen ünlü iş insanı, at üzerinde yüzlerce kilometre yol gitmiş. Kantarcı; “Başta Savaş Baytok olmak üzere binici arkadaşlarımla tamamı at üstünde yüzlerce kilometre yol yaparak, dağ yollarından Toros Dağları’nı geçtik. Bu rotada muhteşem maceramızda bana en çok keyif veren rotalardan biri Eğridir’de elma bahçelerinin yanından geçerken olmuştu. Kadın – Erkek her gördüğümüz kişi bize elma ikram etti. Atlar benim hayatıma disiplin ve düzen katıyor, ayrıca hayvanlara olan sevgim malum. Atlar çok asil hayvanlar, burada insanda ne sinir kalıyor ne stres” diye konuşuyor.

Atları çok sevdiğini dile getiren Kantarcı, binicilik konusunda fırsat buldukça kendini geliştirdiğini, ancak bu sporu da daha fazla yapmak istediğini belirtti.

Biniciliğe merak salan Sertaç Bey sözlerini noktalarken; “Bir insan kendini her alanda geliştirmeli. Hara Binicilik Merkezi’ne gelerek burada nefes alıyorum” dedi.

      

Okunma Sayısı: 152

İlgili Haberler